Partners

Microsoft Certifierad Partner är ett företag som har en stark relation med Microsoft samt en dokumenterad kunskap inom sitt område. För att få kalla sig Microsoft Certified Partner måste man uppfylla Microsofts stränga krav och genomgå testning.

Besök webbplats »


Vi är både en återförsäljare och en integrationspartner till Visma Administration. Idag använder fler än 170 000 småföretag Vismas program och tjänster. Dessutom har flertalet av Sveriges redovisningsbyråer program från Visma Spcs och större delen av landets gymnasieskolor använder våra Visma i sin utbildning.

Besök webbplats »

Finfo ägs av Logiq Sweden AB och fungerar som det samordnande navet mellan leverantörer och mottagare i byggbranschen. Rent konkret hanterar Finfo all produktinformation från en part till en annan på ett kvalitativt och säkert sätt i ett och samma flöde. På så sätt slipper inblandade parter att enskilt hantera utbytet av artikel-, pris- och produktinformation med varandra. Ett upplägg som både spar tid och pengar.

Besök webbplats »

Nets är en nordisk leverantör av kort-, betalnings- och informationstjänster med sikte på den europeiska marknaden. De har varit verksamma under namnet Nets sedan 2010, men vår historia sträcker sig tillbaka till 1968. De har över 2 000 engagerade medarbetare i åtta länder och vårt fokus ligger som alltid på nya möjligheter, teknik och säkerhet.

Besök webbplats »

Klarna är så välkännt bland folk numera att det inte behövs någon större presentation av detta. Att välja betalmedel Klarna finns numera som en integerad tillvalsmodul i Kassanova.

Besök webbplats »

Verifone Sweden AB (fd Point) erbjuder en samlad betallösning som förenar den fysiska och den digitala butiken, med kortterminal och betalning på nätet. Verifone är integrerat med Kassanova.

Besök webbplats »

PRI Handel är ett av de marknadsledande företagen på elektronisk handel inom byggbranschen i Sverige. Kassanova är integrerat med PRI Handel.

Besök webbplats »

Unifaun Online är ett komplett, säkert, internetbaserat system som hanterar alla dina sändningar och transportörer på ett och samma ställe. Unifaun Online skriver ut etiketter, frakthandlingar, tull-dokument, sändningslistor, rapporter, mm.

Besök webbplats »

Vi är en integrationspartner till Fortnox och denna tillvalsmodul gör att vi kan skicka över bokföringsunderlag så som: Kassajournal, kundfakturajournal, kundinbetalningsjournal, leverantörsfakturajournal och leverantörsutbetalningsjournal.

Besök webbplats »

NT Mediaprint i Nässjö som numera ägas av CGI är tjänsteföretaget som erbjuder kostnadseffektiv hantering av utskrift, kuvertering och porto av fakturor. Företaget erbjuder även möjligheter till EDI-faktura.

Besök webbplats »

Storegate erbjuder ett brett utbud av enkla molntjänster som gör det möjligt för dig eller ditt företag att säkra, lagra, komma åt, dela och samarbeta med digital information var som helst, när som helst. Storegate AB är en svensk molntjänst för säker lagring.

Besök webbplats »

Kassanova har under många år erbjudit butikerna elektroniska hyllkantsetiketter från Pricer. Från Kassanova skickar vi snabbt ut priser, kampanjer och prisuppdateringar till Pricers etiketter. Etiketterna köps via vår samarbetspartner StrongPoint.

Besök StrongPoint webbplats »

Besök Pricers webbplats »