Ny välsorterad Järniabutik i Strömstad väljer Kassanova

Jarnia_Stromstad

2020-05-13

I februari i år öppnade en helt ny Järniabutik i Strömstad

I samband med att norskägda Jernhuset stängde sin verksamhet på orten så öppnade Alexander en helt ny Järniabutik på Prästängsvägen. Kunnig personal från Jernhuset följde med till den nya butiken. De klassiska Järniaskyltarna har därmed åter satts upp i Strömstad. Den moderna, nyrenoverade lokalen är på hela 1 100 kvm där delar av sortimentet har anpassats utifrån kundernas önskemål. Utöver järnhandelssortiment som skruvar, beslag, verktyg, hushållsmaskiner, trädgårdsavdelning, nyckelservice m.m. så finns här även grillutrustning och fiskeutrustning. Väl värt ett besök.

I samband med etableringen av Järniabutiken så valde man ett av marknadens modernaste affärssystem, Kassanova Affärssystem.
Med Kassanova får man ett användarvänligt system med funktioner som effektiviserar arbetet i butiken, t ex artikelinläsning av olika filformat, kampanjhantering, offerthantering, orderhantering, kassahantering med integrerad kortbetalning, handdatorkoppling, E-postfakturering och integration till bokföringsprogrammet Fortnox.

Vi tackar Alexander för valet av Kassanova Affärssystem och önskar lycka till med nya Järniabutiken.