Den 8 november öppnar Bolist Lindesberg grindarna

Lindesberg

2018-11-02

Det har hänt en hel del på Bandygatan 1 i Lindesberg sedan april månad

Då hade ombyggnation av den befintliga byggnaden och färdigställandet av tomten påbörjats. Förvandlingen från en industrilokal till en ny modern bygghandel har pågått sedan dess och är nu i absoluta slutfasen.
Nu när vi har fått se lokalen både före och efter ombyggnationen så kan vi konstatera att invånarna i Lindesberg med omnejd kan se fram emot att besöka en modern och välsorterad bygghandel, där både kunden och verksamheten har varit i fokus redan i planeringsfasen.
Totala tomtytan är ca 10 000 kvm. Utrymmet i lokalen är fördelat på 1 600 kvm drive-in, 650 kvm butik och 150 kvm kontor. Fasad, skyltning, flaggor och kassadisk går i kedjans färger.

Verksamheten kräver ett kompetent och branschanpassat affärssystem. Bolist Lindesberg har valt att installera Kassanova Affärssystem som innebär att man får tillgång till ett modernt och användarvänligt system med både bransch- och kedjeanpassade funktioner.
I samband med installation av Kassanova Affärssystem har vi även levererat ny hårdvara som t ex serverlösning, kontorsdatorer, handdator och kassautrustning. Installation och grundutbildning är genomförd och systemet är uppdaterat med bl.a. leverantörer och artiklar.
Butikensinredning och varulager är på plats. Nu kan man välförtjänt börja blicka fram emot den 8 november.

Vi på Sindas tackar Roger och Janne för valet av Kassanova Affärssystem och önskar lycka till med den nya butiken.