Bolist i Grängesberg och Bolist i Smedjebacken byter ut sina befintliga kassasystem och väljer Kassanova Affärssystem

Jorgen Jonny

2018-04-26

Jörgen och Jonny driver två butiker inom Bolistkedjan. Båda butikerna drivs som kompletta byggbutiker med ett brett sortiment för både proffskunder och privatkunder.

Man väljer nu att byta ut de befintliga systemen och väljer istället att ha Kassanova Affärssystem i både Grängesberg och Smedjebacken.
Med Kassanova får man en hel del bransch- och kedjeanpassade funktioner för att effektivisera det dagliga arbetet i byggvaruhuset.
Att ha samma system i båda butikerna underlättar då personal enkelt kan jobba i båda butikerna och tekniska lösningar gör det möjligt att se respektive butiks lagersaldo.
Man kommer bl.a. att kunna läsa in artikelfiler från Bolist och Vilmafiler från Finfo och hantera integrerad kortbetalning i kassan.
Smarta funktioner som att skicka EDI-beställningar direkt till Bolist och skicka prisfiler till butikens digitala terminal direkt från Kassanova skapar effektivitet.
Dessutom kan man skicka prisfiler till Bolist proffsportal. Även möjligheten att inventera, lägga beställningar och registrera kundorder via handdator effektiviserar arbetet i butikerna.

Vi på Sindas tackar Jonny och Jörgen med personal för förtroendet att leverera deras nya affärssystem.
Foto: Mikael Kindbom Järn Bygg Färg