Asks Färg väljer Kassanova Affärssystem

Asks Farg

2018-03-16

Asks Färg med anor från 1899 är en av Trelleborgs äldsta butiker. Mer än ett helt sekel har hunnit passera sedan dess och en del minnesvärda...

Asks Färg med anor från 1899 är en av Trelleborgs äldsta butiker. Mer än ett helt sekel har hunnit passera sedan dess och en del minnesvärda milstolpar finns bevarade. Asks Färg hade Trelleborgs första bensinpump. År 1917 kunde de bilburna tanka utanför affären. Man har även Trelleborgs första telefonnummer, nr 1 som med tiden har fått tillökning med ettor och nollor och numera är 100 01. Butiken har nyligen flyttat till nya och större lokaler. Sortimentet består av färg, golv, golvbehandling, kakel, tapeter, solskydd och verktyg.

Asks Färg byter nu ut sitt befintliga system och installerar Kassanova Affärssystem, ett modernt och användarvänligt system med anpassade funktioner för fackhandeln. Utöver grundfunktioner och ny hårdvara får man tillgång till artikelinläsning via Finfo, inläsning av Caparolartiklar, EDI-beställning, PAF-order till Beckers, Ombudsorder till Caparol, export av SIE-filer, handdatorkoppling och integrerad kortbetalning. Dessutom får man möjlighet att erbjuda kunderna e-postfaktura för en smidigare och miljövänligare fakturadistribution. Vi tackar Asks Färg för valet av Kassanova och önskar Frans med personal lycka till i den nya lokalen.