Mobilt

Kassanova Mobil

Kassanova Mobil ger er möjlighet att använda delar av Kassanova via en mobil enhet. Använd en mobiltelefon eller surfplatta tillsammans med en liten trådlös streckkodsläsare för att gå runt i butiken och inventera, göra beställningar eller lägga order vilket underlättar försäljning i t ex drive-in miljöer eller ute i butiken. Kassanova Mobil kräver ett bra trådlöst nätverk(WiFi). 

Tillgängliga funktioner: Inventering, beställning, order-försäljning och insamling.

Hårdvara till Kassanova Mobil

Vi erbjuder även Kassanova Mobil i den moderna och robusta handdatorn DL-Axist med 5 tums HD-skärm. Axist har touchskärm med Gorilla® Glass 3 och inbyggd 2D-scanner. Axist är utvecklad för tuffa förhållande (IP67 godkänd och ska klara fall från 1,8m med gummiskal). Handdatorn DL-Axist med inbyggd streckkodsläsare är ett bra alternativ om man inte vill använda mobiltelefon eller surfplatta tillsammans med en separat streckkodsläsare.

 

Handdator Opticon

Opticon är en handdator som används för datainsamling av artiklar och antal, t ex vid inventering, inleverans, etikettutskrift, registervård och beställning. Opticon har en funktion där man får en varning om man matar in/scannar samma artikel igen. Detta kan underlätta om man blir avbruten i sitt arbete eller om man matar in en beställning under en längre tid. Opticon har dessutom bra ergonomi med låg vikt, färgskärm och litet format. Opticon används tillsammans med en dockningsstation och det behövs därför inget trådlöst nätverk.

I paketet ingår: Handdatorn Opticon OPH-1005, Kassanova programvara, dockningsstation med seriell- och USB-anslutning, transformator, 3 års utbytesgaranti samt koppling till Kassanova